Om Wizion

Wizion er et nordjysk kommunikations- og reklamebureau. Vi udfører alle former for markedsførings- og kommunikationsopgaver for virksomheder og organisationer. Wizion blev grundlagt i 2013 og har hjemme i Kattegat Silo på havnen i Frederikshavn.

De bærende kræfter i Wizion er projektleder og fotograf Michael Madsen, journalist og tekstforfatter Hans Sejlund samt grafisk designer Kjeld Sørensen. Vi har alle lang erfaring med kommunikation og markedsføring og har arbejdet tæt sammen i en længere årrække.

Siden 1. april 2019 er bureauet omdannet til to freelancere, Michael Madsen (www.mizion.dk) på foto, video og grafisk produktion samt Hans Sejlund (www.sejlund.dk) på tekst, PR og online kommunikation.

 

Sådan arbejder vi

Grafisk design, foto og tekst er vores spidskompetencer og indikerer samtidig, at vi lægger vægt på konkret, praktisk markedsføring. Vi rådgiver gerne om strategi og bidrager til at udvikle kampagner, men vi har først og fremmest fokus på kreativitet og udførelse. Processen med at bringe en kreativ idé fra tegnebordet ud i kundens virkelighed med størst mulig effekt.

For at opnå maksimal effekt af vores kreative ideer tager vi alle relevante medier og platforme i brug – print, outdoor, web, sociale medier, video, massemedier og PR.

Vores styrke er fleksibilitet og tæt samarbejde med vores kunder. Vi løser både små og store opgaver – også med kort varsel. Som vi plejer at sige: ”Brug os, som var vi din egen marketingafdeling – eller brug os som supplement til dine egne marketingfolk”!

 

Vi har bl.a. løst opgaver for:

Amanda Seafood, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan, Erhvervshus Nord, FF Skagen, FME, Foreningen FREDERIK, Frederikshavn Kommune, Frugt Karl, Hipaq, Hospice Vendsyssel, Hotel Jutlandia, MAN Energy Solutions, MARCOD, Martec, Nordjyske Bank, Nordjyske Medier, Palads Teatret, Randers Tegl, Restaurant Smørgåsen, Roblon, Skagen Grå Fyr – Center for Trækfugle, Skagen Mægleren, Stena Line Norge, SUN-AIR, Sæby Fiske-Industri, Sæby Svømmebad, Trigon, Turisthus Nord, Uggerhøj Biler, Uni-way og Victor DST.

siloen-web

Back to Top