Calundan

Web, print, annoncer m.m.

Beskrivelse

Website med integration til ejendomsmægler-system

 

Ejendomsmæglerfirmaet Calundan med kontorer i Frederikshavn, Skagen og Hjørring er uafhængigt af kædesamarbejder og har sin egen identitet i annoncering, tryksager og på nettet. Wizion har designet en række tryksager og omslagsmapper målrettet boligkøbere, -sælgere samt erhvervsvirksomheder. Endvidere yder vi løbende assistance til udformning af annoncer, primært på erhvervsområdet. Hertil kommer udarbejdelse af præsentationer, medarbejderportrætter m.v.

Senest har vi i samarbejde med Tiger Media udviklet nye hjemmesider med integration til Calundans ejendomsmægler-system. En løsning, der består af fire hjemmesider – tre med boliger i hver af de tre byer, hvor Calundan har kontorer, samt en side med erhvervsejendomme.

Besøg hjemmesiderne her:

Calundan Frederikshavn

Skagen Mægleren

Calundan Hjørring

Calundan Erhverv

Samtidig med de nye hjemmesider har Calundan lanceret et særligt fordelskort, der giver både købere og sælgere en lang række rabatter, som kan udnyttes i perioden omkring bolighandelen. Vi har medvirket i udviklingen af konceptet og udført design af kort og tilhørende folder.

 

Calundan fordelskort

Seneste cases

Back to Top