Restaurant Smørgåsen

Navn, logo og visuel identitet

Beskrivelse

Fra beslutningen om at åbne en højtprofileret smørrebrødsrestaurant på strøget i Frederikshavn og til gæsterne satte tænderne i det første stykke højtbelagte med tilhørende snaps og velskænket øl gik der under et halvt år. Seks måneder, som blev brugt til renovering af bygning, indretning af restaurant, spiritusbevilling, betalingsaftale med Nets, ansættelse af personale og meget, meget mere.

Det var i kategorien meget, meget mere, at Wizion kom ind i billedet. Som kreativ sparringspartner i arbejdet med at udvikle et godt navn til restauranten, skabe et logo og en visuel identitet, der matcher konceptet, samt designe skilte, menukort, hjemmeside, facebook-profil og alt mulig andet, der skal være på plads for at åbne et spisested.

Mange navneforslag var på bordet, men valget faldt på Restaurant Smørgåsen. Smørgås er det svenske ord for smørrebrød, og svenske gæster er en vigtig del af målgruppen. Men ordet forstås også umiddelbart af frederikshavnerne, som udgør den største målgruppe. Og så er det et sjovt navn, som er let at huske. De specielle danske bogstaver æ, ø og å kan nemlig noget med vores hjerner, som gør at ordene springer i øjnene og bliver husket.

Restaurant Smørgåsen

Restaurant Smørgåsen lyser op midt i Frederikshavns gågade.

_U7A1910_web

En gennemført linje i menukort, vinkort, gavekort og skilte.

_U7A1104_web

Så er der serveret! Denne snapsemad er et af de populære stykker smørrebrød på Smørgåsen.

Seneste cases

Back to Top